SAMSUN / BAFRA - Bafra Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Çanakkale Zaferi, bütün dünyayı şaşkınlık içinde bırakan gerçek bir iman ve eşsiz bir kahramanlık destanıdır. Vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen destansı mücadelenin, Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümünü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan,  vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Şbt

Okumuzda bulunan meyve bahçemizdeki meyvelerin budaması meslek dersi öğretmenimiz Ahmet ÇELEBİ ve onun rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetin önemi vurgulanırken aynı zamanda cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk saygıyla anıldı. Programı hazırlayan edebiyat öğretmenimiz Fatih Serkan DENİZ'i tebrik ederiz.

Ekm

Bafra Ziraat Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen Çeltik Hasat Günü şenlikleri okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Adeta bir festival havasında geçen kutlamalara Samsun valisi sayın Orhan TAVLI da iştirak etti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda protokol konuşmaları, folklor gösterisi, pilav yeme yarışması, stant ziyaretleri, biçerdöver ile hasatın başlatılması ve ikram yer aldı.

Eyl

Öğrencilerimize Samsun İlkyardım Eğitimi Merkezi ilkyardım eğitmenleri Hacer KARAMUK ve Ayla SARIOĞLU tarfından "Çocuklar İlkyardımla Daha Güvende"  projesi kapsamında ilkyardım eğitimi verilmiştir. İnsan sağlığı için çok önemli olan ilkyardım eğitimini vererek öğrencilerimizi bilgilendiren değerli eğitmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Bafra İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından yürüttülen "Farkımız Okumak Olsun" projesi kapsamında "En Sevdiğim Kitabın Mektubu" etkinliği öğrencilerimizin katılıyla gerçekleştirilmiştir.

May

Milli Eğitim Bakanlığınca Verilen Başarı Ödülleri Sahiplerine Teslim Edildi

Bafra Dedeli M.T.A.L. İtalya yolunda

MESEM, MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

Şbt

Okulda Bakım, Onarım, Boyama faaliyetleri.

ÖBA

mesleki eğitim